Caffé del Doge
Bernardo Della Mea zakoupili společnost Caffé del Doge od mistra Rizzardiho v roce 1995 a od prvního dne, přinesl stejné nadšení jako původní majitel. On a jeho spolupracovníci vytvořili z Caffé del Doge, která byla do té doby malou pražírnou, dynamickou a moderní společnost.
Společnost Caffé del Doge se hrdě stala členem Asociace Specialist Coffee of America a v roce 1997 investovala velké prostředky na své mezinárodní mise věnované rozvoji a propagaci kávy. Caffé del Doge se zůčastnila veltrhu Fancy Food Show v New Yorku v roce 1999 vstoupila poprvé na zahraniční trh.
Produkce společnosti byla přesunuta z větší části v roce 2001 do Padovy, aby vyhovovala strukturálním a logistickéým nárokům na výrobu a zvyšující se objem upražené kávy.
Dnes je závod v Due Carrare vybaven avantgardním systémem pražení kávy, které je schopno pražit pomocí klasické tradiční metody pražení tzv. „benátské metody“ podle pokynů zakladatele Rizzardiniho.